Calamiteitenservice

Heeft er een schokkende gebeurtenis zoals een overval, geweldsdelict of ongeval plaatsgevonden in uw bedrijf? Dan hebben u en u medewerkers een persoon nodig die helpt bij het verwerken van deze ervaring.

De Nieuwe Fabriek uit Groningen biedt calamiteitenservice bij incidenten die kunnen leiden tot een traumatische ervaring. Door een snelle en deskundige vorm van psychosociale hulp wordt stress in een vroeg stadium herkend en behandeld, waardoor langdurig uitval van medewerkers wordt voorkomen.

Ook als u als werknemer zelf behoefte heeft aan calamiteitenservice kunt u contact opnemen met De Nieuwe Fabriek. Wij vangen u op, staan u emotioneel bij en steunen u waar mogelijk. Daarnaast helpen wij u bij de verwerking van de nare ervaring, zodat u het een plek kunt geven.

Heeft er in uw bedrijf een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden? Neem contact met ons op!

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van (kort) verzuim. Op tijd inzien dat iemand klachten heeft voorkomt leed en zorgt ervoor dat de kosten niet uit de hand lopen. Dit is wel zo prettig voor zowel de werkgever als de werknemer. Bovendien komt dit ten goede aan de sfeer binnen de organisatie, waardoor mensen gelukkiger naar het werk gaan.  
Lees het hele bericht
Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht