Coaching

Coaching is voor iedereen. Of u nu manager, student of medewerker bent, de coach van De Nieuwe Fabriek uit Groningen ondersteunt u bij uw persoonlijke ontwikkeling. U krijgt inzicht in uw sterke punten, zodat u zich daar verder in kunt ontwikkelen. Bovendien leert u gedragspatronen te herkennen en erkennen. Met behulp van deze nieuwe vaardigheden, kunt u voortaan beter anticiperen op bepaalde situaties en omstandigheden.

De coach van De Nieuwe Fabriek helpt u door het vinden van nieuwe uitdagende doelen en brengt samen met u in kaart hoe u deze doelen kunt bereiken. Ondertussen leert hij u nieuwe vaardigheden en motiveert en begeleidt hij u om deze doelen daadwerkelijk te bereiken en uzelf te ontwikkelen. 

Naast individuele coaching, trainen wij ook complete afdelingen van een bedrijf om bijvoorbeeld de samenwerking binnen een organisatie te verbeteren.

Haal het beste uit uzelf en uw medewerkers. Neem contact met ons op!

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht
De website heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Met de nieuwe website hoop ik u een nog beter en duidelijker beeld te geven van de diensten van De Nieuwe Fabriek. Ik ben benieuwd naar uw reactie! www.denieuwefabriek.nl
Lees het hele bericht