PGB-begeleiding

Heeft u een persoonsgebonden budget? De Nieuwe Fabriek kan u begeleiden om zelfstandiger te functioneren in het dagelijks leven.

De algemeen maatschappelijk werker stelt samen met u een plan op om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Deze wensen kunnen variëren van zelfstandig boodschappen doen of omgaan met huishoudelijke apparatuur, tot het ontmoeten van andere mensen, overzicht krijgen in uw financiële situatie of de aanvraag van uitkering of bijstand.

PGB-begeleiding is altijd maatwerk. Het gaat er tenslotte om dat u uw uitdagingen in het dagelijks leven aan kunt; Daar is geen standaard programma voor. De algemeen maatschappelijk werker begeleidt u zo goed en zo vaak als nodig en brengt aangekondigde en onaangekondigde bezoeken. Door de langdurige begeleiding van de algemeen maatschappelijk werker zult u zelfstandiger gaan functioneren en kunt u beter meedoen in de samenleving.   

Woont u in de regio Groningen en heeft u hulp nodig bij uitdagingen in het dagelijks leven? Neem nu contact op!

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van (kort) verzuim. Op tijd inzien dat iemand klachten heeft voorkomt leed en zorgt ervoor dat de kosten niet uit de hand lopen. Dit is wel zo prettig voor zowel de werkgever als de werknemer. Bovendien komt dit ten goede aan de sfeer binnen de organisatie, waardoor mensen gelukkiger naar het werk gaan.  
Lees het hele bericht
Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht