Verzuimcoach

Hoe gaat u om met het verzuim van uw medewerkers? Naast het uitzetten van de juiste acties, leert de verzuimcoach van De Nieuwe Fabriek u en de leidinggevenden in uw bedrijf, onnodig verzuim te voorkomen.

Een verzuimcoach is het alternatief voor een arbodienst. Hij is gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom verzuim en zorgt ervoor dat alle acties correct uitgezet worden. Hij leert uw leidinggevenden om de juiste documentatie vast te leggen en de juiste ziekmelding in te voeren in het systeem.

Daarnaast is de verzuimcoach van De Nieuwe Fabriek uit Groningen er om dreigend verzuim te voorkomen. De verzuimcoach leert de leidinggevende om een motivator te zijn en coacht bij het maken van afspraken en het stellen van de juiste vragen. Bovendien leert hij de leidinggevende om te gaan met medewerkers die ziek thuis zitten en neemt hij het taboe rondom de angst om een medewerker te bellen of langs te gaan weg.

Wilt u het verzuim in uw organisatie verlagen? Neem contact met ons op!

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van (kort) verzuim. Op tijd inzien dat iemand klachten heeft voorkomt leed en zorgt ervoor dat de kosten niet uit de hand lopen. Dit is wel zo prettig voor zowel de werkgever als de werknemer. Bovendien komt dit ten goede aan de sfeer binnen de organisatie, waardoor mensen gelukkiger naar het werk gaan.  
Lees het hele bericht
Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht