Waarom klanten zaken met ons doen

De Nieuwe Fabriek staat voor het bieden van kwaliteit en vertrouwen.
Wij hebben enkele klanten gevraagd wat zij vinden van onze dienstverlening:

John Kortram

John Kortram

John werkte samen met Hans bij ArboNed
If you would need a business minded professional with a critical outspoken, honest and fair opinion about improving business performance, Hans is your guy. 


Joyce Nijenhuis

Joyce Nijenhuis

Joyce werkte samen met Hans bij ArboNed
Hans is een enthousiaste vakgenoot die altijd bereid is mee te denken en te participeren in nieuwe ontwikkelingen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hans is een bedrijfsmaatschappelijk werker die een goede balans weet te vinden dus hulpverlening en zakelijkheid.


Johan Schuiling

Johan Schuiling

Johan heeft relatiecoaching gedaan bij De Nieuwe Fabriek 
We hebben net een relatiecoaching afgerond bij Hans en het resultaat is boven verwachting. We waren namelijk erg tevreden met onze relatie, maar vonden het de moeite waard om de puntjes op de i te zetten. Dat is zeker gelukt! We zijn nog dichter bij elkaar gekomen door meer openheid en een evenwichtiger rol- en taakverdeling.
De gesprekken waren ontspannen, Hans voelt veel aan, stelt de goede vragen en geeft ruimte om te antwoorden. Er was een vertrouwensband, waardoor we open en eerlijk konden antwoorden. We kunnen Hans als coach van harte aanbevelen. Voor ons was hij een 9 waard.


Ernst Peter De Man

Ernst Peter De Man

Ernst Peter werkte samen met Hans bij ArboNed
Hans is een zeer bevlogen en betrouwbare bedrijfsmaatschappelijk werker/vertrouwens persoon/trainer met een zakelijk instinct. Hans is in staat zijn bevlogenheid over te brengen op klanten en collega's. Hans is erg innovatief en neemt de behoefte van zijn klanten als uitgangspunt voor zijn aanbod. Een zeer gewaardeerde klantgerichte collega! Highly recommended


Hester Blom

Hester Blom

Hester werkte samen met Hans bij ArboNed
Hans is een harde werker met veel doorzettingsvermogen en energie en bovendien met hart voor mens en zaak! Bovendien zit hij altijd boordevol nieuwe ideeen en weet die ook vorm te geven in de praktijk.


drs. Anko Marringa bc cmc

drs. Anko Marringa bc cmc

Hans heeft het proces om het team van maatschappelijk werkers van de Stichting Welzijn De Wolden te professionaliseren krachtig ondersteund. Door zijn inzet, enthousiasme, creativiteit en zijn voorbeeldfunctie heeft Hans het team mee kunnen nemen naar een meer professioneler werkend team. Met Hans werken is een plezierige reis met humor tijdens het bewegen op het ontwikkelingspad.


Femke de Slegte

Femke de Slegte

Femke de Slegte was klant van De Nieuwe Fabriek bij Traumaopvang Nederland
Hans heeft op deskundige en warme wijze de opvang van medewerkers verzorgd na een ernstige calamiteit. Snel en betrouwbaar. KPI: 0% ziekteverzuim nav genoemde calamiteit!


De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Het laatste nieuws

Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van (kort) verzuim. Op tijd inzien dat iemand klachten heeft voorkomt leed en zorgt ervoor dat de kosten niet uit de hand lopen. Dit is wel zo prettig voor zowel de werkgever als de werknemer. Bovendien komt dit ten goede aan de sfeer binnen de organisatie, waardoor mensen gelukkiger naar het werk gaan.  
Lees het hele bericht
Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht