Jobcoaching

Dreigt één van uw medewerkers uit te vallen? Of wilt u een nieuwe medewerker de vaardigheden van het vak leren? De Jobcoach van De Nieuwe Fabriek begeleid mensen die wat extra hulp nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

Door middel van coaching “on the job” leert uw medewerker nieuwe vaardigheden. Bovendien wordt er gewerkt aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en de aansluiting in de werkomgeving. Zo kan een medewerker die dreigt uit te vallen zijn functie behouden en wordt er zo weinig mogelijk verzuimd. Het doel van jobcoaching is dat de medewerker (weer) zelfstandig en met plezier zijn functie kan uitoefenen.

Samen met de werkgever en werknemer stelt de jobcoach van De Nieuwe Fabriek een trainings- of inwerkprogramma op. Gedurende dit programma is de jobcoach op de werkvloer aanwezig en leert hij de medewerker alle handelingen en vaardigheden die hij nodig heeft om zijn of haar werk goed uit te voeren. Na het trainingsprogramma blijft de jobcoach bereikbaar om knelpunten mee te bespreken.

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van (kort) verzuim. Op tijd inzien dat iemand klachten heeft voorkomt leed en zorgt ervoor dat de kosten niet uit de hand lopen. Dit is wel zo prettig voor zowel de werkgever als de werknemer. Bovendien komt dit ten goede aan de sfeer binnen de organisatie, waardoor mensen gelukkiger naar het werk gaan.  
Lees het hele bericht
Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht