Over ons

Een korte terugblik… In 1914 stapten Piet en Klaas iedere ochtend om 06.45 uur op de fiets. Zij waren collega’s in de productie van een grote fabriek. Om 07.00 uur startte hun werkdag. Zij wisten precies wat hun taak was en hoe zij deze uit moesten voeren. Piet en Klaas hadden tenslotte al jarenlang ervaring met dit werk en deze machine. Hun huidige leidinggevende had hun dit werk nog geleerd toen zij 25 jaar geleden in dienst traden. De dagen waren duidelijk ingedeeld: om 09.30, 12.00 en 14.30 uur pauze en om 15.45 uur stapten zij weer op de fiets om naar hun vrouw en kinderen te gaan. Piet en Klaas wisten precies waar zij aan toe waren.

Tegenwoordig hebben medewerkers continue te maken met veranderingen binnen en buiten de organisatie. Er komt een nieuwe leidinggevende, er is een economische crisis waardoor het bedrijf moet bezuinigen en er wellicht medewerkers uit moeten, er is veel stress binnen de werkplekken van nu. En daar moeten de medewerkers zich doorheen slaan… Bovendien zijn de privésituaties van tegenwoordig vaak ook een stuk ingewikkelder dan vroeger, wat zijn doorslag geeft op het werk. 

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht! 

De Nieuwe Fabriek biedt zowel werkgevers als werknemers steun op het gebied van coaching in de werk- en privésfeer. Het gezicht achter De Nieuwe Fabriek is Hans Hindriks. Hans werkt al ruim 25 jaar in de hulpverlening en heeft in zijn loopbaan verschillende doelgroepen mogen begeleiden. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een Arbodienst, is Hans in 2009 gestart als zelfstandige. Met zijn bedrijf De Nieuwe Fabriek heeft hij zich gespecialiseerd in onder andere PsychoSociale Arbeidsbelasting problematiek, ongewenste omgangsvormen, verzuimcoördinatie, coaching, training, verandermanagement, psychosociale hulpverlening, traumabegeleiding, stressreductie, loopbaan- en outplacementadvies, re-integratie, bedrijfs- en algemeen maatschappelijk werk, schuldhulpverlening, huiselijk geweld en relatietherapie. Bovendien is Hans vertrouwenspersoon en voorzitter klachtencommissie.  Werkgevers en werknemers kunnen bij De Nieuwe Fabriek terecht voor al deze aspecten.

De Nieuwe Fabriek staat voor het bieden van kwaliteit en vertrouwen. Vertrouwen hebben in jezelf en de maatschappij. Hans helpt mensen vorm te geven aan een moeilijke periode in hun leven. De krachten van mensen te vinden zodat ze hiermee verder kunnen. Met de hulp van De Nieuwe Fabriek voelen mensen zich sterker en geloven weer in zichzelf.

Geregistreerd bij de NVMW - Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers 

Geregistreerd lid van de LVV - Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen

De Nieuwe Fabriek werkt met aandacht!

Benieuwd wat De Nieuwe Fabriek uit Groningen voor u kan betekenen? 

Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van (kort) verzuim. Op tijd inzien dat iemand klachten heeft voorkomt leed en zorgt ervoor dat de kosten niet uit de hand lopen. Dit is wel zo prettig voor zowel de werkgever als de werknemer. Bovendien komt dit ten goede aan de sfeer binnen de organisatie, waardoor mensen gelukkiger naar het werk gaan.  
Lees het hele bericht
Een bedrijfsmaatschappelijk werker nodig? De Nieuwe Fabriek Groningen helpt u én uw medewerkers. Merkt u dat een medewerker minder goed functioneert dan voorheen? Is een medewerker vaker ziek dan normaal? Krijgt uw medewerker zijn of haar werk niet meer tijdig af? Wacht dan niet tot te lang en voorkom dat uw werknemer voor langere tijd uitvalt. De professionals van De Nieuwe Fabriek zijn u graag van dienst. De Nieuwe Fabriek: dé plek voor bedrijfsmaatschappelijk werk in en om Groningen.
Lees het hele bericht